O nama

Graver Petko d.o.o. je preduzeće koje se bavi graviranjem na plastici, drvetu, koži, izradom pečata, sublimacijom (preslikavanjem) fotografija na različite predmete, fotokopiranjem, izradom i obradom fotografija, kao i mnogim drugim propratnim poslovima.

Graviranje podrazumeva ispisivanje raznih natpisa, ploča za preduzeća, pločica za identifikaciju, izradu pečata, graviranje privezaka (kao i izrada reklamnih privezaka), pehara, kao i graviranje posveta na raznim predmetima.

Takođe nudimo nešto novo kod nas, a to je sublimacija prilikom koje se vrši preslikavanje željene fotografije na različite predmete. Uz našu pomoć možete reklamirati svoje preduzeće ili napraviti dragu uspomenu sebi i drugima.
Kod nas možete laserski odštampati dokument u punom koloru, kao i isti kopirati u boji ili crno-belo. Ukoliko nemate računar, možemo za Vas odkucati i odštampati bilo kakav materijal.

Vršimo i usluge prebacivanja podataka na CD sa bilo kog nosioca podataka.
Kod nas možete izraditi svoje fotografije, ali takođe možete skenirati i retuširati stare fotografije, obraditi ili napraviti fotomontažu, kao i napraviti novogodišnju čestitku ili pozivnicu za neki događaj sa logom Vaše firme ili slikom Vašeg deteta na pozivnici za rođendan.

Takođe u ponudi imamo i plastificiranje, kao i spiralno koričenje.
Budite originalni uz našu malu pomoć. Dovoljna je samo mašta!

ČUVAMO VAŠE USPOMENE