Vesti i akcije

AKCIJA ZA ZALJUBLJENE

Šolje za zaljubljene – donesite omiljene fotografije, mi ćemo ih staviti na šolje, a na Vama je da izaberete koju ćete šolju zadržati, a koju pokloniti. Idealan poklon za oboje, uz dodatno iznenađenje u vidu igračke, slagalice ili jastučeta. Uštedite kupujući u paru.


NOVI PROIZVODI ZA PRESLIKAVANJE

Novo u ponudi! Privesci za ključeve, kao i igračke u obliku životinja, na čije se majice sublimira slika ili tekst po želji, nove vrste šolja (muzička, šolja sa ramom, dvobojne šolje, šolje sa drškom u obliku pingvina ili sa loptom, šolja sa bisernim sjajem i uklapajuće šolje za parove), jastuci u obliku srca i suncokreta na koje možete staviti željenu fotografiju, puzzle u obliku srca, kutije za nakit na koje se sublimira fotografija. Dođite i izaberite!


AKCIJA!!!!!

Bela šolja za sublimaciju samo 550 dinara! Iskoristite priliku!
Magična šolja samo 850 dinara! Budite kreativni!


POPUST ZA STUDENTE

Uz indeks dobijate popust! Štampa sa svih medija – 5 dinara po strani (više strana – manja cena),
Spiralno koričenje – popust 30%
Fotografije za indeks – 250 dinara
Kolor štampa – 35 dinara po strani


NOVO!!! Natpisi za vrata u punom koloru

Ukoliko želite da se razlikujete od drugih svojom kreativnošću, ove natpisne pločice su kao stvorene za Vas. Imate li omiljenu boju ili sliku, pismo koje volite da koristite? Sve je to moguće! Kombinacijama nema kraja!


AKCIJA - PENASTI PRIVEZAK za samo 50 dinara!

Penasti privezak u obliku Hello kity! Ne propustite priliku da ukrasite ključeve jednim ovako simpatičnim priveskom!


NOVO U PRODAJI! Magneti za frižidere u zlatnoj i srebrnoj boji

Oblik i tekst magneta Vi određujete. Napravite reklamu za preduzeće ili se na originalan način nekome zahvalite ili se sa nekim našalite! Takođe u ponudi imamo i magnete na koje možete preslikati fotografiju po želji.