О нама

Гравер Петко д.о.о. је предузеће које се бави гравирањем на пластици, дрвету, кожи, израдом печата, сублимацијом (пресликавањем) фотографија на различите предмете, фотокопирањем, израдом и обрадом фотографија, као и многим другим пропратним пословима.

Гравирање подразумева исписивање разних натписа, плоча за предузећа, плочица за идентификацију, израду печата, гравирање привезака (као и израда рекламних привезака), пехара, као и гравирање посвета на разним предметима.

Такође нудимо нешто ново код нас, а то је сублимација приликом које се врши пресликавање жељене фотографије на различите предмете. Уз нашу помоћ можете рекламирати своје предузеће или направити драгу успомену себи и другима.

Код нас можете ласерски одштампати документ у пуном колору, као и исти копирати у боји или црно-бело. Уколико немате рачунар, можемо за Вас одкуцати и одштампати било какав материјал.

Вршимо и услуге пребацивања података на ЦД са било ког носиоца података.
Код нас можете израдити своје фотографије, али такође можете скенирати и ретуширати старе фотографије, обрадити или направити фотомонтажу, као и направити новогодишњу честитку или позивницу за неки догађај са логом Ваше фирме или сликом Вашег детета на позивници за рођендан.

Такође у понуди имамо и пластифицирање, као и спирално коричење.
Будите оригинални уз нашу малу помоћ. Довољна је само машта!

ЧУВАМО ВАШЕ УСПОМЕНЕ