Вести и акције

АКЦИЈА ЗА ЗАЉУБЉЕНЕ

Шоље за заљубљене – донесите омиљене фотографије, ми ћемо их ставити на шоље, а на Вама је да изаберете коју ћете шољу задржати, а коју поклонити. Идеалан поклон за обоје, уз додатно изненађење у виду играчке, слагалице или јастучета. Уштедите купујући у пару.


НОВИ ПРОИЗВОДИ ЗА ПРЕСЛИКАВАЊЕ

Ново у понуди! Привесци за кључеве, као и играчке у облику животиња, на чије се мајице сублимира слика или текст по жељи, нове врсте шоља (музичка, шоља са рамом, двобојне шоље, шоље са дршком у облику пингвина или са лоптом, шоља са бисерним сјајем и уклапајуће шоље за парове), јастуци у облику срца и сунцокрета на које можете ставити жељену фотографију, слагалице у облику срца, кутије за накит на које се сублимира фотографија. Дођите и изаберите!


АКЦИЈА!!!!!

Бела шоља за сублимацију само 550 динара! Искористите прилику!
Магична шоља само 850 динара! Будите креативни!


ПОПУСТ ЗА СТУДЕНТЕ

Уз индекс добијате попуст! Штампа са свих медија – 5 динара по страни (више страна – мања цена),
Спирално коричење – попуст 30%
Фотографије за индекс – 250 динара
Колор штампа – 35 динара по страни


НОВО!!! Натписи за врата у пуном колору

Уколико желите да се разликујете од других својом креативношћу, ове натписне плочице су као створене за Вас. Имате ли омиљену боју или слику, писмо које волите да користите? Све је то могуће! Комбинацијама нема краја!


АКЦИЈА - ПЕНАСТИ ПРИВЕЗАК за само 50 динара!

Пенасти привезак у облику Hello kity! Не пропустите прилику да украсите кључеве једним овако симпатичним привеском!


НОВО У ПРОДАЈИ! Магнети за фрижидере у златној и сребрној боји

Облик и текст магнета Ви одређујете. Направите рекламу за предузеће или се на оригиналан начин некоме захвалите или се са неким нашалите! Такође у понуди имамо и магнете на које можете пресликати фотографију по жељи.